dimecres, 14 de novembre del 2007

Els ducs ens movem!!!!

Sé que faig tard el post... u sento jejeje
-----------------------------------
[[Ei, això ho escriu la joana, pro el superhacker fafre s'ha colat per dir-vos que la banda sonora d'aquest escrit és abaix de tot d'aquest post ;) ]]
----------------------------------

Veient el comentari de l'Anna (escrit en anònim i ja va siguent hora de que poseu els vostres noms...(Per deixar el vostre nom clickeu "escollir una identitat" --> "Altres" i poseu un nom) extret d'un comentari d'en Jordi, gràcies!!!), us hem de felicitar, ja que tots ens ho vam passar superbé i també dir que el menjar estava mmmmmmmm.. boníssim (a veure quan us feu cuineres nenes...) i un VISCA pel Bernat, el seu paper i la super barraca a fora el pati (quina llàstima no tenir foto, o tu en tens alguna jordi?) i donar les gràcies a en Bernat Messeguer i l'Alba Sanchez per salvar-nos la vida a l'últim moment i passar-ho igual de bé que tots. Els punkismes estaven presents i la revolta popular va ser impressionant. Unes experiències que cal viure-les per a saber com està la societat actual. A mi personalment em va fer adonar de coses, no sé a vosaltres. Opineu, va.....

Per aquesta setmana hi ha una mica de feina. Cosetes a explicar:

1. Avui (i sé que arribo tard a dir-ho, i aquesta tarda rebreu trucades) a les 21:00 hi ha reunió al cau de les portes obertes que farem el dissabte a la tarda i agrairïem que puguéssiu venir ja que ens falta personal.

2. Dissabte tindrem un dia mogudet, al matí cau i a la tarda les portes obertes, per tant procureu tenir feina enllestida, ja sabem que en teniu molta, però estaria molt bé que el dissabte estiguéssiu frescos com una rosa.

3. Ens heu de confirmar assistència per la sortida que us vam proposar pel diumenge, ja que sinó la programem per un altre dia.

Aquí faig un alto en el camino i us he de fotre bronca. Quan se us diu "IMPLICACIÓ", no només es assistir al cau i fer les activitats (a part de les activitats extres com la castanyada i la d'aquest dissabte), sinó que també es implicació en el blog. Si se us demana que escriviu dates que us vagin bé o assistència per el blog, es perquè després no us ho haguem de recordar a la nova o per telèfon (que vé a ser quasi el mateix) sinó per què en quedi constància al blog i nosaltres ens sigui molt més fàcil fer la feina que fem. Penseu que vosaltres aneu plens de feina però en Jordi i jo no ens rasquem la panxa, i veiem que en aquest tema la cosa no avança... Si fóssim mestres, escriure al blog puntuaria per la nota final. Enteneu ara que és una eina essencial per al funcionament del grup¿? Siusplau, IMPLICACIÓ!!!!!

Doncs ja està, ara només falta veure'ns als que pugueu aquesta nit al cau a les 21:00 ok?

GIVE ME HOPE...






P.D.: Com comprendreu, no hi ha fotos del joc, ja que tots jugavem, però el vermutillo a càrrec de l'Anna i el dinar, queden plasmats en aquestes fotos.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ieiieie!! com va aixoo¿ mmm.. s vritat k el comentari dl bernat l va dir primer l jordii!!!! no ho recordava. En fi, si no mequivoco, es aquesta setmana que ve i l'altre que tenim examens, no noies?

be, vinga q ja som divendreeeeeeeeeeeeesss!!!!!!! apali wapus!!! un petonasssss

Anònim ha dit...

m'he deixat de dir... eii!! molt be aket video musikal!!! give me hope!!

Anònim ha dit...

nenss:)
un ptoneet enormee!
us u eu kurrat aixo:)
mncantaa!!


DE LA MAR QE US
TROVA MOLTISSIM
A FALTAAR!
smpra sereu
l.espolsada!

Anònim ha dit...

ieee jo mu vaig passar mlt b dissabte passat fen d Carme...tot i el bulling k vaig patir x part dels radikals xD

en finnn pues re, k la natàlia ma damanat ladreça d la web i ma rekurdat k existeix akest blog tan kurrat i volia deixar petjada...

ale! seguiu aixi, o millor!

un ptunet al front*

=):

Anònim ha dit...

duquensess! cm va la smana? a mi mol llarga...tinc ganes ja d fer una sortideta d cp de smana cm a Ducs, i respira tts un aire diferent.
segueix en peu lo d barna? a mi aqt cap dee mhes impossible el dos dies :S buff!
uenu guapes i guapos un peto am força x la smanoti*
bona nuiteeee


:)

Anònim ha dit...

Bonesssss, Mola molt aquest blog !!! Algun dissabte d'aquets hos vindre a veure aqui dalt al cau jejeje ke fa molt de temps ke no matino pel mati jejeje i m'estic encarcaran ajajaja bueno gent salut i ens veiem per aki ejeje