dimarts, 27 de novembre del 2007

Marcot escriu:

Ei i gentota com anem? Doncs jo prou bé. Ja s’han acabat els exàmens i ara ‘na’fent, els del Cristòfol foteu-vos una mica.

Què voleu qu’us digui? Doncs que tinc moltes ganes d’anar a l’Uni, qu’això ja cansa i aquí al Serra em començo a “garrulitzar” xd. També‘n tinc de portã’ls petitions del Cau l’any que bé i que la Pageu no’m toqui més lo cul (ho dic públicament perquè sé qu’ella no entra mai al blog).

A per cert a veure quan fem la sortida a Boumort que’ls cérvols es cansen de bramar (oi Jordi?) En fi.

Aquest dissabte sembla ser qu’a tots ens va bé d’anar a Barcelona, friso per saber què’ns han preparat els monis! Ja’ns direu com quedem.

Bé, aquí us passo la cançó més existosa dels darrers temps del K1. L’extracauencament coneguda com a “Reina Aurora”

AVÍS IMPORTANT: aquesta cançó només pot ser entesa per’quells cauencs qu’encara creuen en la Reina Aurora.

Reina Aurora


Ripoll, un poll, dos polls, tres polls

Pringats, mullats, perduts, enduts per la tempesta

Fa fred i plou, guineus i bous.

“Reina Aurora Oh benvinguts Pageu!, benvinguts Pageu!

M’he clavat el mall al peu, tots correu que pringarem l’Andreu

Visca el rosa i Rocatova!” (tornada)

Dos quarts de nou, a esmorzar, no hi ha monis per variar

Vint, dinou, divuit, disset, el compte enrere, tothom corrent

I com va dir Alí Babà un dia o altre tot se n’anirà.

...

Tres intendents ben guillats el sopar ens han servit

Llegums i més llegums i del bosc en surt ferums

Des de lluny la pudor ens va guiant cap a les tendes

Pantalons bruts, ben cagats, amagats dins la motxilla

...

Sigui groc, sigui blau, vermell o verd això és el cau!

Bandolers, aristòcrates, tots plegats: UNA FAMÍLIA.

(tornada: dos cops o tres depenent de l'eufòria del moment)

(Amb la música de “Dragostea din tei” d’O-zone)

Nico, Marc i‘l cau sencer.

Canviant de tema, us haig d'informar d'una cosa de la qual em planyo però qu'inevitablement és així. L'altre dia vaig 'nã' cal metge i em va dir que tenia nosequè a la pell i que no la puc exposar pas. És per'xò que, malauradament, no podré representar l'streptease previst. No obstant això, estic convençut que la resta dels meus companys Dux duran a terme l'streptease espectacularment bé.

A, per cert, suposo que molts de vosal3 us heu preguntat:

Per quins 7 sous en Marc posa tants d’apòstrofs? Doncs la raó és ben senzilla: sovint ens deixem cenyir massa per imposicions estúpides, ara fes això així o aixà, ara hem d’obeir tal cosa i adés l’altra; doncs davant de tot plegat: apostrofa la vida!

P.S. Us adjunt’un butlletí’nformatiu de la CAUsa núm. 1 que no v’arribar mai a veure la llum per causes alienes a l’autor i un’estampa preciosa d’Espanya.

Amb el cor a la mà, a tot el K1 i’n especial als Dux i Duques, us desitjo:

Salut i apòstrof’! (Ja començo a’nsumã’l cim de la Pica d’Estats).

Marcot Salot i Castellots.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Buffa marc, quina parrafada ens has passat.... tingue-ho en compte siusplau, k sino la gent no s'ho llegira xk li farà pal. X altra banda... hem censurat la teva fotu, perquè al cau (sap greu) no reflectarà cap inclinació política (de la mateixa manera com s'han eliminat totes les pintades politiques de dins del cau (estelades, anarkia, banderes creman, etc. etc. etc.)) sap greu, però cert. Molt bé per això. Apa ciau!!

Anònim ha dit...

ah si... respecte la sortida de boumort, marc, ja no estem a temps d'agafar la temporada de brama. (sap greu) i d'altra banda, jo no podria assistir pk treballo els caps de setmana fins a mitjans Gener. (si, no podre venir a la sortida de dissabte, però si als dies de cau normals. Com vulgueu sempre sou a temps de ferla! apa siau ;)

Anònim ha dit...

ei mark !!! komo k yo nunca veo el mocoblogshoptop este ? kuando konsigo entrar entro eh !!
k sapigas k ya le estas piyando el gustiyo a ke t toke el culo jejeje y yo dijo publicamente k el otro sabdo el marc em va dir k estava sexy !! no se a ke venia no me acuerdo pero me lo dijo !! asike si el me provoca ( la hormona eh joana) yo lo siento pero no me puedo resistir ... es instinto jejejjejeje

Anònim ha dit...

eiiissss!!! passa gentee! jajajaj putu marcot xDD molt bo aixo de lintoxicacio!! ho has scrit tu no? jajaj nico babau, bernat massabe i oriol fanguera i mar bastó!! molt encertat!!
wenu em sembla k et recepterem una kura x axo d la pell i aleee a despullarse k no fa fred ara!! k la pajeo t kiere verrrrrr el cuuul!!
en fi serafí ens veiem el dissabte puntualissims!! Que per cert, ens podrem kdar a bcn dspres d laktivitat¿?? wnu digueunus algu moniss venga wapuss saluuu