dijous, 22 de novembre del 2007

L'Anna escriu:

Eiiii Família! com va aixo¿ com va això? Em presentaré, em dic Anna Martí i no tinc... (jeje axo va x la Joana) Bé doncs això avui la Joana i en jordi no són els que escriuen sinó que ho faré jo.

Akavu de venir de veure la peli de 13 rosas, és de plorar peeero la vritat es que val la pena!!!


A sota de tot us he deixat un parell de fotos del dia de les portes obertes, que per cert... Osti quin freeed! però wenu va ser divertit...!i visca els creps de les voltores!! I les trenetes van fundir catx! I els peixos i les bitlles i les xanques... sisisi va star prou bé homee

També m'agradaria recordar senyors ducs, que hem de fer algu per preparar un bon streptease! I ens el treiem d sobre! (feina feta, no té destorb) Aíxí que estaria bé dirnus algu o algu...una pluja d'idees...

Otra cosilla!! Moniissss! quan anem a Barcelona??! En finn diguem kin dia ens va millor per tots o algu no!?!? :D

Com que s'em han acavat les idees, us donaré una recepta molt típica i deliciosa: Los huebos rebueltos, té moltes variants però ara us explicaré el clàssic:

Es necesita:

-Un ou (o mes)
-Tomàquet per fregir o fregit o com us agradi més
-Orenga (al gust de cadescú)
-Formatges (d'un o de més d'un tipus)
-Oli

Es comença escalfant oli en una paella, quen ja estigui prou calent, tireu l'ou i el deixeu fregir una micona fins que amb una forquilla o algu l'aneu remenant de manera que quedin gromolls dispersos. El podeu fer més o menys fet depent del gust. Seguidament es tira el tomàquet i es deixa uns minuts al foc, després es tira el formatge (emental preferiblement, si no us agrada un altre o amb diferents tipus) i una mica d'orenga, tot hi que tembé es pot posar en finalitzar el plat. Quan el formatge estigui bastan desfet, ja es pot retirar tot el mejunje de la paella i l'escalfor l'acabarà de fondre, un cop al plat es pot tirar una mica de formatge rallat per sobre, i apali ja està fet!
És una bona recepta, penso jo, perquè és ràpida i bona. Es pot acompanyar amb dues llesques de pa torrat amb tomàquet oli i sal o amb mil i una coses més. Esperu que us agradi si encara no l'heu provat!

En fiiin ara si, em despedeixu! Bona nit!! Ah! us deixu amb les dues fotos i també un video musical per no fallar la tradició, és de Moulin Rouge: I was made for loving you baby You were made for loving me....The only way of loving me baby Is to pay a lovely fee...

(al principi hi ha un petit diàleg xo no patiu k despres ve lu bo)


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Anna!!! les fotos ens les has de passar, que està molt bé parlar de les fotos però no les tenim.

quan ens les passi les penjarem. i feuli cas amb l'streptease i amb lo d bcn!!! POSEU DATES!!!!

Anònim ha dit...

eii ducss i si qdm dma a la trda x fr strptse??? i el fem aqt cp d smana?

Anònim ha dit...

eeeeiii!!! a k van molar les creps de voltors!!! si señor!! jejeje
buenu nomes saludar i dir k l'excurcio de voltor daketa cap de setmana va nar de conya(x si us interesa)
esperu k tigeu mlt be tots;)

Anònim ha dit...

jejeje. ;) merci xexo. ke tal va anar? xplica xplica, fes una cronica va!